Betanien rehabilitering og sykehjem

Er du en initiativrik gledesspreder?

Servicemedarbeider

Vi ser nemlig etter deg! Du som stortrives med variasjon i arbeidshverdagen, som helst arbeider på et sted der alle hilser på alle, og som ikke er redd for å ta i et tak når det trengs.

Om du er den vi ser etter, så har du det best i en aktiv jobb hvor du får bidra på mange ulike arbeidsområder. Du er glad i å ta initiativ, og er positivt innstilt til både mennesker og oppgaver.

Hos oss vil du få arbeidsoppgaver på tvers av våre fire sengeposter. Du vil jobbe på dagtid, med mulighet for fleksibel arbeidstid, i en privat, ideell organisasjon hvor det er tett mellom alle ledd. Her vil du få spre glede og bruke dine gode kommunikasjon- og samarbeidsevner hver dag.

Hvem er så du?

I din nye jobb skal du kommunisere med mennesker i ulik alder og livssituasjon, og det er viktig at du kan snakke og skrive godt norsk. I tillegg må du også ha godkjent vandelsattest. Du må ha fylt 18 år, men trenger ikke ha utdanning for å tre inn i stillingen. Det viktigste for oss er at du har positiv innstilling, er tilpasningsdyktig, ansvarlig og selvstendig - og at du har hjerte for god omsorg og støtte, både til pasienter og dine kollegaer.

Dine oppgaver:

Stillingene er nyopprettede, og dine hender er derfor både nye og viktige! Dine evner til å ta initiativ og se muligheter kommer da også godt med når arbeidshverdagen din skal planlegges. Oppgavene vil variere, men kan være:

  • Varehåndtering
  • Rydding og orden
  • Renhold
  • Matlaging og bistand under måltider


Hva får du her da?
Som vår nye kollega vil du få lønn etter spesialisthelsetjenestens tariffavtale og Norges kanskje beste pensjonsordninger i KLP. Du vil få jobbe på en arbeidsplass hvor trepartssamarbeid, HMS og faglig utvikling er i fokus, med kort vei mellom ledelse og ansatte. I tillegg får du velferdstilbud som å trene gratis i vårt treningsstudio, være med i bedriftsidrettslaget, spise den fantastiske maten i vår kantine og mulighet til å leie vår flotte hytte i sjøkanten i Alvøen. Vi har også både gratis parkering og busstopp like ved døren. Har du små barn vil du også bli prioritert for barnehageplass i Betanien Barnehage. 

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

12.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

BERGEN

Kontaktpersoner:

Kristine Hatletveit Skår

tlf: +47 55507039

mob: +47 984 25 426

Marte Ytrehus Førde

tlf: +47 55507035

Adresse:

Vestlundveien 23 5145 Fyllingsdalen

Kart: