Betanien rehabilitering og sykehjem

På leting etter en meningsfull sommerjobb?

Assistent / helsefagstudent

Brenner du for god omsorg og helsefag? Om du er midt i helseutdanning, nettopp ferdig eller har erfaring - vi ser etter 3 nye kollegaer til i sommer! 

På Betanien rehabilitering og sykehjem skal våre faste ansatte få sin etterlengtede ferie til sommeren, og vi leter derfor først ogfremst etter deg som studerer, eller har studert, medisin, sykepleie, vernepleie eller andre relevante helsefag. Erfaring kan også veie opp for utdanning, ansvaret du vil få følger kompetansen du har.

Hvem er så du?

Du er engasjert og lærevillig og trives best med spennende utfordringer og mange baller i luften. Når du er på jobb tar du ansvar for oppgavene dine og finner alltid noe å gjøre om du tenker tiden står litt stille. Ditt gode humør er smittende og du trives best i omgivelser der alle hilser på alle i gangene. I tillegg kan du snakke og skrive norsk, og du kan vise frem en godkjent vandelsattest.

Hva får du hos oss?

Hos oss vil du få grundig opplæring slik at du blir trygg i dine oppgaver før du får ansvar på egenhånd. Du vil få jobbe i todelt turnus og gjerne hele sommeren om du har mulighet til det. Skulle du ha planlagt for noe ferie, så er det viktig at du nevner dette i søknaden. Kanskje ønsker du også jobb allerede før sommeren?

Rehabiliteringsavdelingen vår er den eneste i Bergen med et aldersspenn på 18-80 år. Her vil du møte mange ulike sykdomsbilder og jobbe sammen med tverrfaglige team. Videre har vi tre sykehjemsavdelinger, hvor du får bidra til at våre eldre pasienter får trygge og verdifulle dager.

Her vil du få jobbe i et godt arbeidsmiljø med mye fagkompetanse. Vi har både leger, sykepleiere, helsefagarbeidere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, assistenter og sosionom. I tillegg har vi vårt eget trivselsteam som bistår dere i arbeidet med meningsfulle og kjekke dager for pasientene.

Vi har også en døgnåpen kantine på Betanien, et treningsrom hvor du kan trene gratis, gratis parkering, busstopp like ved døren, og en organisasjon hvor det er kort vei mellom alle ledd.

Hva skal du jobbe med?

Oppgaver vil gis etter kompetanse og egnethet, men kan være:

  • Tilrettelegge, utvikle og koordinere/gjennomføre sykepleiefaglige tiltak for å sikre kvalitet og for å ivareta pasientenes rettigheter og behov (for studenter med minimum godkjent medikamenteksamen)
  • Dokumentere i gjeldende dokumentasjonssystem
  • Ivareta pasientenes/beboernes identitet, egenverd og selvstendighet.
  • Bistå pasientene i aktiviteter og den daglige omsorgen
  • Samhandling med pårørende og tverrfaglig team

Du står fritt til å søke åpent på alle våre avdelinger, men du kan også ønske deg til en spesifikk avdeling om du oppgir det på søknaden.

 Og du! Vi vurderer søkere fortløpende, så ikke vent til søknadsfristen med å søke!

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

05.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Bergen

Kontaktpersoner:

Cathrine Lund

tlf: 55507065

Hilde Gunn Sørheim Sanden

tlf: +47 55507045

Olaug Rønning

tlf: +47 55507095

Adresse:

Vestlundveien 23 5145 Fyllingsdalen

Kart: